Afspraak maken

Wil je werken aan verandering of wil je jezelf beter leren kennen, neem dan gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Een afspraak maak je het makkelijkste door mij te mailen: kathyhauman@gmail.com

Telefonisch is ook mogelijk 0474 93 74 65.

Gelieve duidelijk naam en contactgegevens te vermelden. De reden van aanmelding is zeker een meerwaarde om te vermelden om het intakegesprek zo effectief mogelijk te laten verlopen.

Gelieve stipt aanwezig te zijn. Er is geen wachtruimte. De afspraak wordt op het geplande tijdstip afgerond om te voorkomen dat de volgende moet wachten.

Er is parking voor de deur

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24u op voorhand. Nadien wordt de gereserveerde tijd aangerekend.

Locatie

Mijn praktijkruimte is rustig gelegen in de Haspengouwse velden, hetgeen de nodige privacy garandeert. Het biedt ook de mogelijkheid om gesprekken buiten de therapiekamer te laten doorgaan. Door te wandelen breng je jezelf al in beweging. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer is helaas vrij beperkt. Maar de via de fietsroutes goed bereikbaar vanuit Tongeren, Borgloon, Kortessem…. Er is wel parking voorzien voor de woning.

Ik werk samen met huisarts, dr. Leirs, waardoor multidisciplinair overleg en doorverwijzing naar andere instanties mogelijk is. Indien nodig kan ook een medicamenteuze behandeling besproken worden.

Contactgegevens